mandag den 3. august 2009

Beregn strøm

Beregn strøm og nedsæt dit strømforbrug væsentligt.

At skabe opmærksomhed om noget, er ofte et effektivt middel når man vil opnå en besparelse. Derfor vil det gavne dit elforbrug, hvis du beregner dit strømforbrug hver måned, og skriver dette ind i et skema eller bruger et program til dette.

Jeg bruger et progrem der hedder Tjek Energien, der udover at have et indbygget skema til indtastning af forbrug af EL,vand, varme(olie,gas,fjernvarme) giver et grafisk overblik over forbrug, i forhold til det mål du har for forbruget i din husstand.

Når man har opmærksomheden rettet mod forbruget, og derved beregner strøm hver måned, bliver det lidt en sport at minimerer forbruget. Kan man sætte hele familien ind i kampen for at spare,og fx. lave en konkurrence med præmier, hvis man når målet, er der ofte meget at spare. Meget af vores energiforbrug skyldes at vi glemmer at slukke lyset, ikke bruger sparepærer, unødvendig udendørs belysning, standby på tv, dvd mv og børn der ikke er bevidst om at man skal slukke de elektriske apperater de bruger, når de forlader rummet.

Kort sagt - Beregn strøm og spar penge

Klik her for at hente progremmet Tjek Energien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar