tirsdag den 3. maj 2011

Spar på benzin og diesel


Spar på benzin og diesel
Benzin og diesel er efterhånden urimelig dyr, og derfor er brændstoføkonomiske biler, og økonomisk kørsel populært som aldrig før. Desværre er vi mange som er tvunget til at køre på arbejde uanset prisen på brændstof, og bilskifte er ikke altid økonomisk muligt. Derfor er man tvunget til at køre økonomisk, men det kan være svært at overskue hvor meget man sparer, og holde fokus på det.

Fokus og konkurrence giver brændstofbesparelse
Der findes nu en hjemmeside der tilbyder en service, der nemt hjælper os med at holde styr på brændstofforbruget. fuelsms.dk. Det fungerer på den måde at man opretter en profil, og hver gang man tanker sender man en sms med reg. nr, hvor meget man har tanket samt km. stand på bilen. Systemet sætter system på de data du sender, og udregner km pr. liter mv. På den måde har du hele tiden fokus på at forbedre din brændstoføkonomi.
Endvidere kan man lave konkurrencer mod venner el. kolleger om hvem der kører længst på literen, hvilket også sparer dig for dielse eller benzin.

Gode råd til økonomisk kørsel
På fuelsms.dk finder du en liste med gode råd til hvordan du sparer på brændstoffet, og kører økonomisk. Klik her, for at finde listen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar