tirsdag den 17. maj 2011

Hvad koster Naturgas


Hvad koster Naturgas
Naturgas prisen er sammensat af mange forskellige ting. Der er selvfølgelig den rene pris for selve naturgassen, til den operatør som henter den op fra undergrunden, og sender den ud i naturgasnettet. Så skal der betales til udbyderen i det pågældende land, samt abonnement til naturgasnettet. Endvidere er der en række afgifter samt moms der tillægges, og på den måde ender man med prisen som man som forbruger, skal betale for naturgassen.
Naturgas følger prisudviklingen på olie, og er derfor ikke kun bestemt ud fra det ovenstående, men også af udviklingen på olieprisen. Dog uden at være lige så dyrt som olie, da naturgas skal være et godt og billigt alternativ til olie.

Naturgas er grønt
Hvorfor er det så at man i bl.a. Danmark er så glad for naturgas. Det skyldes at det for de første udleder langt mindre co2 end fx. kul og olie, samt brændværdien af det er rigtig godt. Det er nemt at distribuere via rørføring, som er godt udbredt i Danmark.

Sammenlign pris på naturgas
Prisen på naturgas er forskellig fra udbyder til udbyder. Derfor er der lavet en hjemmeside der hjælper dig med at finde den billigste naturgas.
Klik her, for at komme til sammenligningssiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar