onsdag den 7. juli 2010

Lavenergi glas


Lavenergi glas er en vigtig del af et lavenerig vindue. Lavenergi glas er glas der er specielt udviklet til at lukke varme ind i huset, men ikke ud. Det skal forstår på den måde at solvarme nemt lukkes ind i huset, men glasset taber ikke så meget varme som der kommer ind, og derved er glasset med til at minimerer varmeregningen.

Udskiftning af alm. glas til lavenergi glas, kan give op til 50 % energibesparelse pr. vindue, afhængig af vinduets stand. Skifter du hele vinduet ud, med et lavenergi vindue sparer du 66 % energi pr. vindue der skiftes. Det må siges at være en mærkbar besparelse, og derfor vil udskiftning af vinduer have en relativ kort tilbagebetalings tid, og være en god investering fremadrettet.

Lavenergi forbedringer i dit hus, gør det også mere attraktivt den dag du skal sælge det, da omkostningen ved at bo i huset er lav i forhol til andre lign huse, uden energiforbedringer. Desuden sparer du miljøet for en unødig belastning af CO2. Så har du ikke fået skiftet dine vinduer, så er min anbefaling klart at komme i gang med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar